Сенка и Земља

 Обавезно послушати -   https://www.youtube.com/watch?v=j2qScDF8F1c






А аспекти су такви да обећавају креативну инспирацију, захваљујући једној хармонији и складу Нептуна и Меркура. Па се можемо чак и уметнички  изразити😎.Ето ја се латих камере и свог окружења, чисте природе у свом изворном облику: падина, земља и Сунце, звук ветра и поглед на мој родни крај.

``Мрак ```долази од Шкорпиона где се Месец тог дана сместио, али га извлачи и разуме Сатурн из Риба па му даје један практично-уметнички смисао и могу Вам рећи, чини да кроз интроспекцију, свега што ми поглед на земљу где одрастох донесе, сазрим за пар минута...Дубоко и оштро као жаока истог! Зато храбро газим овом добро познатом стазом, кршим џомбе и камење, борећи се са ветром и``мраком`` у глави, сузама у очима..Ех тај Сатурн!  Па сећање на претке, на ђеда, на његов суров и тежак живот, сва се туга скаменила мени на леђима тог поподнева...Као да су нам се погледи сусрели! Притисла немоћ, а тражи прихватање и израњање на површину свог чемера и стрепњи, његових страхова и моје неверице да се обистињује.

 Отуда и ``Бјесови, једино је уз њих све ово било издржљиво!Свака реч сече  и убада у срце.




Није све тако црно, Месец прима подршку Марса и Нептуна, и поред квадрата Сунца и Урана...кога ето, имам и натално , па могу разумети ту напету енергију.

                                                      Све у свему, јако емотиван дан!

``Никад нећу све

успети да смирим моје демоне

Чак и да могу нећу све...

А и када бих у томе успео

Можда бих лошега горим заменио!``






Коментари

Популарни постови